Cupseger för Damlaget på Åland

22 mars 2017 klockan 21:24

Helgen 17-19 mars 2017 var Rimbo Ladies över till Åland för att delta i Lady Team Cup, en ishockeycup för damveteraner. Åtta lag deltog och vi åkte dit med inställningen att vi ska ha kul och göra så gott vi kan!

Första matchen mot Mariehamn lady team White vann vi med 2-4 och vi var i chock! Lite senare mötte vi Älta som bjöd på tufft motstånd och matchen slutade 3-3, vilket vi var supernöjda med!

På kvällen mötte vi Mariehamn lady team Green och vi vann med 1-7! Det betydde alltså att det var final för oss på söndagen!  I finalen mötte vi Haki, ett finskt lag och båda lagen ar väl värda sin plats för att spela om guldet!  Matchen var olidligt jämn men vi vann med 0-1!

Vi tog alltså guld!! 

Helt otroligt kämpat av alla i laget! Många gjorde sina bästa matcher nånsin och vissa gjorde även sina första mål!

TACK alla som åkte med för att serva, peppa, heja och coacha!

Vi är även med i Norrtelje Tidning, både på webben och papperstidningen torsdag 23/3!

Print Friendly, PDF & Email
Peter Hagbergh
Kommentarer
Här ger vi dig möjligheten att komma med åsikter om artiklar på vår hemsida. Vi har valt att använda kommentarsfunktion via Facebook då vi anser att det är mer intressant för andra att läsa vad du skriver om du inte är anonym. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Vi accepterar inte trakasserier, hot eller rasistiska inlägg.