Rimbo förlänger med Lundblad

29 maj 2017 klockan 22:06

Det är nu klart att Mattias Lundblad fortsätter som ansvarig tränare för Rimbos A-lag i ytterligare en säsong.

– Det känns jättebra. Vi har under en längre tid varit överens, men nu har vi formaliserat samarbetet. Det här ska bli jätterolig och spännande att få fortsätta arbetet med det vi påbörjade förra säsongen, säger Lundblad.

Som tror på en spännande säsong i vinter för laget.

– Absolut. Vi står inför något av en generationsväxling i truppen, vilket inte alltid behöver vara något negativt. Det innebär att andra spelare måste kliva fram och ta ett större ansvar. Och det finns många spelare som jag tycker är redo att ta ytterligare ett kliv i sin karriär i vinter.

– Vi är givetvis jättenöjda. Mattias var vårt absoluta förstaval. Han har gjort ett fantastiskt jobb och det rådde inget tvivel om att vi ville fortsätta jobba ihop. Stabilitet är viktigt, och det får vi med Lundblad, säger Rimbos ordförande Kent Forslund i en kommentar.

Print Friendly, PDF & Email
Redaktionen
Kommentarer
Här ger vi dig möjligheten att komma med åsikter om artiklar på vår hemsida. Vi har valt att använda kommentarsfunktion via Facebook då vi anser att det är mer intressant för andra att läsa vad du skriver om du inte är anonym. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Vi accepterar inte trakasserier, hot eller rasistiska inlägg.