Timothy Avegård årets ”läktarfavorit”

1 mars 2017 klockan 07:50

Timothy Avegård utsedd till ”Säsongens Läktarfavorit”

Forwarden Timothy Avegård kammade i år hem priset som säsongens MVP, eller ”läktarfavorit”, som supportergruppen Läktarexperterna valt att kalla priset.

Varje säsong röstar medlemmarna i supportergruppen fram den spelare som de ansett vara lagets mest värdefulla.  Eller som står i kriterierna för omröstningen: ”Den spelare som har störst Rimbo Hockey-hjärta, har betytt mest för laget, jobbar hem i alla lägen, täcker flest skott”.

I år gick  priset till Timothy Avegård, som fick 33% av rösterna och innan matchen mot Eskilstuna Linden på tisdagen, uppmärksammades av Läktarexperternas Pär Björkman med ett diplom och en blomma.

Tidigare vinnare:

2015: Viktor Åkerlund
2016: Dusan Kluciar
2017: Timothy Avegård

Print Friendly, PDF & Email
Redaktionen
Kommentarer
Här ger vi dig möjligheten att komma med åsikter om artiklar på vår hemsida. Vi har valt att använda kommentarsfunktion via Facebook då vi anser att det är mer intressant för andra att läsa vad du skriver om du inte är anonym. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Vi accepterar inte trakasserier, hot eller rasistiska inlägg.