Triss i förlängningar

29 maj 2017 klockan 23:21

Det är inte varje dag som tre spelare förlänger sina kontrakt. Men på måndagen gjorde såväl Ted Malmberg, Joel Bond och Timothy Avgård klart med Rimbo i ytterligare två säsonger.

Det vore oklokt att värdera vikten av respektive spelares signatur. Vi konstaterar kort och gott att vi är oerhört glada att alla tre vill fortsätta i Rimbo i ytterligare minst två säsonger.

Såklart är det lite extra roligt att backen, och Rimbo-sonen Ted Malmberg väljer att köra vidare. Kommande säsong blir hans 10:e i Rimbos A-lag.

En som siktar på fler säsonger än så är forwarden Timothy Avegård, som förutom att han vill bli Rimbos meste spelare, hoppas på en matcheck eller två från Rimbos huvudsponsor ICA Rimbo. Att han glömde skriva in det i kontraktet, är förstås en helt annan sak…

Joel Bond blev så glad när han hörde att lagets båda materialförvaltare, Nisse och Larsson, fortsätter ytterligare en säsong, att han skyndade sig att skriva på innan det blev för sent.

Rimbo IF är otroligt glada över samtligas tre underskrifter. Och håll utkik på hemsidan, för under veckan kommer vi presentera fler spelare som kommer att försvara Rimbos färger i vinter.

Print Friendly, PDF & Email
Peter Hagbergh
Kommentarer
Här ger vi dig möjligheten att komma med åsikter om artiklar på vår hemsida. Vi har valt att använda kommentarsfunktion via Facebook då vi anser att det är mer intressant för andra att läsa vad du skriver om du inte är anonym. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Vi accepterar inte trakasserier, hot eller rasistiska inlägg.