Vi söker fler funktionärer

21 september 2016 klockan 08:00

funktionarer

Älskar du ishockey och Rimbo Hockey? och kan du tänka dig att hjälpa till på våra A-lagsmatcher i vinter? I sådana fall kan det här vara något för dig.

Vi söker nu inför den kommande säsongen fler funktionärer till våra A-lagsmatcher. Vi har redan idag ett trevligt och duktigt gäng som hjälper till, men det skadar inte om vi blir ytterligare några som hjälper till. Under matcherna i vinter behövs bland annat folk till följande områden:

  • Utvisningsbås
  • Tidtagning (med vår nya fina klocka)
  • Onlinerapportering
  • Kioskpersonal
  • Entrévärdar

Alla jobbar i lag och på rullande schema och det står givetvis alla fritt att byta pass med varandra och hjälpa till när det är möjligt. Det är som alltid bättre att många gör lite, än några få gör allt.

Är du intresserad av att hjälpa till i vinter så tveka inte att kontakta oss på rimbohockey@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Redaktionen
Kommentarer
Här ger vi dig möjligheten att komma med åsikter om artiklar på vår hemsida. Vi har valt att använda kommentarsfunktion via Facebook då vi anser att det är mer intressant för andra att läsa vad du skriver om du inte är anonym. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Vi accepterar inte trakasserier, hot eller rasistiska inlägg.