Vill du sponsra?

Hjälp Rimbo Hockey in i framtiden

IMG_224510

 

Rimbo IF är ett starkt och välkänt varumärke i Roslagen och framförallt Rimbo. Föreningens huvudsakliga målsättning är att genom idrottsverksamhet verkar för att både vuxna och ungdomar fostras fysiskt och socialt. En annan viktig punkt – som också är inskriven i föreningens stadgar – är att verka för att skapa god kamratskap samt medverka till att våra medlemmar är och blir goda samhällsmedborgare.

Det är med dessa grundläggande fundament som vår verksamhet bedrivs där ett tydligt fokus ligger på att engagera ännu fler ungdomar att börja med och prova på den fantastiska sporten ishockey.

Vill du vara med på Rimbos resa? Som sponsor är du en viktig komponent i våra ambitioner att erbjuda våra aktiva en meningsfull och rolig aktivitet i Arkadienhallen.

Rimbo IF äger och driver anläggningen i egen regi, vilket skapar oändliga möjligheter för dig som sponsor. Läs mer om våra olika sponsorpaket genom att klicka på länken nedan.

Nu har du och ditt företag möjligheten att marknadsföra er och era produkter samtidigt som ni stödjer Rimbo IF Ishockey.

Vill du veta mer, eller är intresserad av att bli sponsor till Rimbo IF kontakta oss för att se vilka möjligheter som finns:

Rimbo IF Kansli
Telefon: 0175-705 44, 705 55
E-post: kansli@rimboif.com

Print Friendly, PDF & Email