William Bengtsberg förstärker Rimbo

15 juni 2017 klockan 08:06

Rimbo bygger nästa års trupp för fullt. På onsdagkvällen blev det klart att forwarden William Bengtsberg förstärker klubben de kommande två säsongerna.

William kommer närmast från Sollentunas J20, där han förra säsongen svarade för 27 poäng (10+17) på 35 matcher. 20-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med Rimbo.

– William är en spelskicklig forward som tagit stora kliv framåt i Sollentuna under säsongen. Han är en social person som vi tror kommer passa bra in i gruppen, säger tränaren Mattias Lundblad.

Men det är inte klart där.

– Nej, vi behöver göra mer på spelarfronten. Vi väntar svar från ett par spelare, men räknar med att ha en stomme klart innan sommaruppehållet.

Rimbo IF hälsar William välkommen till klubben.

Print Friendly, PDF & Email
Redaktionen
Kommentarer
Här ger vi dig möjligheten att komma med åsikter om artiklar på vår hemsida. Vi har valt att använda kommentarsfunktion via Facebook då vi anser att det är mer intressant för andra att läsa vad du skriver om du inte är anonym. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Vi accepterar inte trakasserier, hot eller rasistiska inlägg.